Yeni Arayüzlü Gmail - Çözümsoft Teknoloji Oto Kiralama Otomotiv İnş. İhr. Paz. San. ve Tic. Ltd. Şti.

Yeni Arayüzlü Gmail

Google, yeniden tasarlanan Gmail arayüzünü tüm hesap sahiplerine sunmaya başlayacağını duyurdu.
Güncelleme, yenilenmiş ikonografi, ek tasarım öğeleri ve yeni renk şemaları sunar. Ancak en önemlisi, Gmail ile Google'ın diğer üretkenlik ve işbirliği uygulamaları arasındaki sinerjiyi ön plana çıkarıyor .



Yeni Gmail

Şubat ayının başlarında duyurulan yeni Gmail arayüzü, tüm Google iletişim hizmetlerini tek bir yerde toplayacak ve böylece müşteriler ve iş arkadaşlarıyla işbirliği yaparken birden çok sekme arasında geçiş yapma ihtiyacını en aza indirecek şekilde tasarlandı.

Yeni güncellemede, e-posta istemcisinin sol tarafında bulunan bir panel, kullanıcıların Gmail, Chat, Spaces ve Meet arasında hızlı bir şekilde gezinmesine olanak tanır. Kullanıcılar, ilgili Google Workspace planları kapsamında sunulan hizmetlere bağlı olarak, bu uygulamalardan hangilerinin görünmesini istediklerini seçebilir.

"Bu yeni deneyimin, önemli olanın üstünde kalmanızı ve tek, odaklanmış bir konumda işlerinizi daha hızlı bitirmenizi kolaylaştıracağını umuyoruz."

 

Sonuç olarak, bazıları klasik Gmail tasarımına bağlı kalmak isteyecek olsa da, yeni arayüz çoğu kullanıcı için bir yükseltmeyi temsil ediyor.


Kaynakça: https://www.techradar.com/news/the-new-look-gmail-had-landed-with-one-important-addition


Eposta Adresimiz
info@cozumsoft.com.tr
İrtibat Numaralarımız
0850 308 84 43
İletişim Adresimiz
Ataşehir Mahallesi 2055 Sokak No:8/B Elazığ - Merkez Karargah Tepe Mah. Atış Cad. No:30/1 Keçiören/Ankara